HAMAROSAN – Westworld

Új HBO sorozat a láthatáron!

A Westworld (magyarul Feltámad a vadnyugat) egy kultstátuszt elért 1976-os science fiction film volt, Michael Crichton regényéből és Yul Brynner főszereplésével. Gyerekkoromból halovány emlékek maradtak bennem Yul Brynner szétnyíló robotfejéről és… kb. ennyi. Újra meg kellene néznem ezt a klasszikust. (Update: megnéztem)
A történet egy western-témájú szórakoztató parkról szól, ahol a korabeli alakokat androidok alakítják, de egy szép nap fellázadnak az emberek ellen.
Az HBO most ebből a regényből készíti el saját, 10 részes sorozat-verzióját, az ígéretek szerint a tőlük megszokott minőségben és grandiózus látványvilággal (és fülledt erotikával). A minőségre további garancia a sorozat fölött atyáskodó Jonathan Nolan és J.J. Abrams. A szereplőgárda pedig egyszerűen fantasztikus: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton és Rodrigo Santoro.
Nem is kívánhatnánk ennél jobb kezdetet egy remek sorozathoz. Alább az első előzetest láthatjátok, a premier pedig idén októberben várható az HBO-n.

Vélemény, hozzászólás?