Star Trek hírek

A hamarosan mozikba kerülő Star Trek – Mindenen túl kapcsán új hírek láttak napvilágot a Gene Roddenberry híres űreposzáról.

Zöld utat kapott a Star Trek 4!

A Paramount Pictures, a Skydance és a Bad Robot stúdiók a minap bejelentették, hogy mindenképp elkészül a sorozat következő része is. A harmadik rész friss, pozitív kritikái meggyőzték őket, hogy érdemes folytatni a Star Trek sagát. Chris Pine ebben is visszatér majd Kirk kapitány szerepében, ahogy valószínűleg a teljes szereplőgárda is (szegény Anton Yelchin kivételével, akiről a készítők elárulták, hogy Chekov szerepét nem fogják másra osztani a következő epizódban, tehát a karaktert kiírják a sorozatból).

Azonban egy meglepetés karakter is felbukkan majd az új filmben: Krik kapitány apja, George Kirk, akit a Thor-filmekkel befutott Chris Hemsworth alakított még a J.J. Abrams rendezte 2009-es első Star Trek filmben. A színész visszatér, és apa és fia életükben először találkozni fognak. Hogy ez miképp valósul meg, arra nem tért ki a kiszivárgott információ, de a Star Trek-univerzumtól nem idegen az időutazás koncepciója.

Egyelőre még nincs sem rendezője, sem hivatalos megjelenési dátuma az új filmnek, de annyi biztos, hogy J.D. Payne és Patrick McKay írja majd a forgatókönyvet, J.J. Abrams pedig produceri feladatokat lát el.

Chris_Hemsworth_Star_Trek
Chris Hemsworth az első film első öt percében.

 

Új Star Trek tévésorozat érkezik!

A franchise 50. évfordulója alkalmából megrendezett augusztusi, las vegasi Star Trek-találkozón fognak közzétenni új információkat a készülő sorozatról. Annyi biztos, hogy a Netflix megszerezte az összes korábbi Star Trek sorozat jogait és világszerte elérhetővé teszik, továbbá ők fogják elkészíteni az új sorozatot is.

 

A Star Trek – Minden túl pedig kapott még egy előzetest!

 

Forrás:
Collider 
Deadline

Vélemény, hozzászólás?