A Beavatott a tévéképernyőn folytatja

A Variety jelentése szerint a The Divergent (magyarul A Beavatott) sorozat utolsó része, mely az Ascendant (Felemelkedett) címet viseli, nem kerül mozis forgalmazásba. Eredetileg 2017 június 9-én mutatták volna be a vásznon, ehelyett tévéfilmként fog debütálni mely egy sorozat nyitóepizódja is lesz egyben. A tárgyalások még folyamatban vannak és nem világos, hogy a mozifilmek sztárjai (Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort) visszatérnek-e a negyedik részben. Állítólag Shailene Woodley a sajtótájékoztatóból tudta meg a Lionsgate stúdió döntését, mint mindenki más és teljesen ledöbbent tőle.

Alighanem a tévésorozat új karakterekkel és új színészekkel indul majd, mert a Variety szerint a negyedik film elvarrja majd az eddigi szálakat és lezárja a főszereplők történetét.

A Veronica Roth regényéből készült Young Adult best-seller regénysorozat utolsó filmadaptációját Lee Toland Krieger rendezi majd. A filmek a Lionsgate legjövedelmezőbb címei közé tartoztak az Éhezők Viadala sorozat és az Alkonyat-saga mellett, így a döntés nem csak a színésznőt lepte meg.

Forrás: Comingsoon.net

Vélemény, hozzászólás?