ELŐZETES – Life

Továbbra sem csitul a Mars-mánia, és ez így van jól, amíg az emberek lelkesednek a vörös bolygó meghódítására tett erőfeszítésekért, illetve, amíg olyan kiváló történetek születnek, mint például a Marsi.

Íme a következő Mars-film, mely a Space Between Us tini, életútkeresős drámájával és a Marsi túlélő-kalandjával ellentétben az élet keresésére helyezi a hangsúlyt: a Life (Élet) 2017 május 26-án érkezik a mozikba, a főszerepben Ryan Reynolds-szal (Deadpool), Jake Gyllenhaallal (Forráskód) és Rebecca Fergusonnal (A lány a vonaton).

A történet szerint a Nemzetközi Űrállomás hatfős legénysége olyan felfedezést tesz, mely az egész emberiségre hatással lehet – a bizonyítékot a marsi, földönkívüli életre. Ahogy a legénység folytatja a munkát, szembesülniük kell felfedezésük nem várt következményeivel, valamint azzal a ténnyel, hogy az idegen létforma intelligensebb, mint azt korábban képzelték.

Az alábbi két előzetes (az amerikai és a nemzetközi trailer) ízelítőt nyújt a hátborzongatónak ígérkező filmből, mely így első ránézésre egy kicsit talán a Dolog és az Alien keresztezésének látszik.

 

 

 

 

Life (2017)
Élet

Rendező:
Daniel Espinosa

Producer:
David Ellison
Dana Goldberg
Bonnie Curtis
Julie Lynn

Forgatókönyv:
Paul Wernick
Rhett Reese

Szereplők:
Jake Gyllenhaal
Rebecca Ferguson
Olga Dihovichnaya
Ariyon Bakare
Hiroyuki Sanada
Ryan Reynolds

Zene:
Jon Ekstrand

 

 


 

Forrás: Comic Book Movie