Új Predator film készül!

2010-ben a mi Antal Nimródunk új területekre vezényelte a Ragadozó-szériát. A film ugyan kifejezetten érdekesre sikerült, a mozipénztáraknál nem hozta a kívánt bevételeket, ezért egészen mostanáig kellett várni arra, hogy zöld utat kapjon a folytatás.

Azaz, mégsem folytatás lesz, hiszen az új filmben nem ismerhetjük meg a Ragadozók két túlélőjének további sorsát az idegen bolygón, helyette teljesen új sztorit és szereplőgárdát kapunk.

A film rendezője az a Shane Black lesz, aki az 1987-es eredeti filmben Hawkins szerepét alakította (ő volt a különítmény rádiósa, vele végzett elsőként a Ragadozó). Shane Black azóta rendezőként is megállta a helyét, az ő nevéhez fűződik például a Durr, durr és csók, illetve a Vasember 3.

A szereplőgárda eddig elég soványka: Boyd Holbrook és Olivia Munn láthatók majd a főszerepben, és pedzegetik, hogy 50 Cent is elvállalt egy szerepet a filmben. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy Benicio del Toro lesz a húzónév, de őt lecserélték Holbrookra.

Arnold Schwarzenegger felbukkanásáról is csak pletykák szólnak, ahogy arról is, hogy az új film, a Predator 2-höz hasonlóan városi környezetben játszódik majd a fülledt dzsungel helyett.

A film 2018-ban érkezik a mozikba.

 

FRISS HÍR – Shane Black cáfolja, hogy a Predator 4 városi környezetben játszódna.

 

 

predator

 

 

 


 

Forrás: MovieWeb