Csatlakozz az AVANA Egyesülethez!

Magyarország egyik legrégebbi science-fiction egyesülete új tagokra vadászik.

Legyél te is tagja csapatunknak és elmondhatod, hogy munkáddal hozzájárultál a magyar tudományos-fantasztikus művészet népszerűsítéséért!


Mit nyersz vele, ha csatlakozol az Avanához?
Először is, kapsz egy szép tagsági kártyát és egy ajándék számot a Galaktika-folyóiratból. Továbbá automatikusan jár hozzá a VIP-belépő az évente megrendezésre kerülő HungaroConra, Magyarország legnagyobb és legrégebbi sci-fi rendezvényére, amelyet az AVANA és a TimePass Meetup közösen szerveznek.

Tagdíjunk évente 4000 Ft, amelyet teljes egészében az Egyesület fenntartására és a HungaroConra fordítunk, ugyanis egyesületünk non-profit módon működik.


Lehetsz “csendes társ” is, de akkor lemaradsz a havonta megrendezett Avanás sörözésekről, jó hangulatú beszélgetésekről és az éves, 2-3 napos táborozós-szalonnasütős találkozónkról.

Ha azonban szeretnéd aktívan eltölteni a szabadidődet, rengeteg feladat vár rád az egyesületben:

– Ha egy olyan grafomán őrült vagy, mint én, csatlakozhatsz a Scifi.hu híroldalának szerkesztőségéhez cikkíróként.

– Tapasztalattal rendelkezel állami pályázatok terén? Akkor nagy szükségünk van a tudásodra!

– Tehetséges grafikus vagy, de még nem futottál be? Itt a lehetőség! Az Új Galaxis Antológia borítójának megtervezésére grafikus művészeket keresünk, továbbá a kötetek illusztrációihoz is szívesen várunk jelentkezőket.

– Rengeteget olvasol science-fiction könyveket, novellákat, esetleg magad is írsz? Itt a helyed!


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint írni egy levelet a jelentkezes KUKAC avana.hu e-mail címre és befizetni a 4000 Ft-ot az egyesület számlaszámára. Utána szívesen látunk a következő havi találkozón, ahol átesel a beavatási szertartáson. Hozz fekete kecskét és vörös talárt!

Ja, mégse, az a másik egyesülethez kell…