Az idei HungaroConról

A HungaroCon, Magyarország legrégebbi, legnagyobb és legnívósabb Sci-fi találkozója ismét megrendezésre kerül szeptember 16-17-én a Fővárosi Művelődési Házban!

Ahogy az már lenni szokott, idén is sor kerül a Zsoldos Péter-díj átadójára, amelyet minden évben a legjobbnak ítélt sci-fi novelláknak és regényeknek ítélik meg. A Zsoldos-díj mellett a Preyer Hugó Novellapályázat az amatőr sci-fi íróknak nyújt megjelenési lehetőséget.

Az idei év a nagy jubileumok éve, hiszen épp húsz éves a főszervező AVANA Egyesület, amelyet Zsoldos Péter halálának évében alapítottak, így 2017 Zsoldos Emlékév is egyben.

 

 

De egy ennél még grandiózusabb évfordulót is megünneplünk a HungaroConon, egy olyan legenda születését, amely emberek millióinak lopta be magát a szívébe: 40 éves a Star Wars!

A Közép-Európai 501-es Légiók és a Lázadó Légiók találkozója mellett számos Star Wars tematikájú installációval és meglepetésvendégekkel kedveskedünk nektek. Az idei HungaroCon minden Star Wars rajongó számára felejthetetlen élmény lesz!

 

Tavaly sem maradhatott el a Star Wars!

 

Ezen felül a Stargate Command Hungarian Site ötödik születésnapját is megünnepeljük egy fantasztikus esti bulival. A rendezvényen láthatjátok a csapat új még készülőben lévő csillagkapuját, a Stargate Atlantisból megismert Ős széket a platformjával együtt és még számos installációt és vendéget a sorozattal kapcsolatosan.

 

 

Amennyiben rendelkeztek némi vállalkozó szellemmel, kézügyességgel, bátorsággal, szeretnétek tehetségetek megmutatni és mindezért komoly díjakat elnyerni, úgy nektek szól Cosplay versenyünk. A részletekért kattintsatok ide!

 

 

Ellátogat hozzánk a rendezvényre a messzi múlt egy jeles scifis képviselője, aki számtalan akcióban vett már részt. Bár nem ember többen még is emberként, barátként szeretik és aggódik érte.
Ez nem más, mint a Knight Rider négy keréken guruló csodája, KITT. A replika pontos mása filmbéli testvérének, valamint rendelkezik számos képességével is. Keressétek a rendezvényen KITT-et és fotóztassátok le magatokat vele és vigyetek haza egy örök emléket.
A program Atis Media támogatásával jött létre.

 

 

Habár a rendezvény ideje duplájára nőtt, az ára változatlan maradt.

Elővételes jegy: 2.490 Ft
Helyszíni jegy: 2.990 Ft
*Hungarocon Deluxe: 5.990 Ft
**Sajtó jegy: 2000 Ft

Elővételes jegyvásárlás 2017.09.14      .-ig lehetséges, ezt követően csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni

* A Hungarocon Deluxe jegy a normál jegyen felül extrákat is tartalmaz (scifi ajándékcsomagok, egyéb privilégium)

** Sajtó jegyet a rendezvényen lehet kiváltani, aminek a feltétele az előzetes egyeztetés, előzetes cikk megjelenés a rendezvényről 2017.08.15  -ig, valamint sajtóigazolvány felmutatása a jegy átvételekor.

Jegyrendelés: https://www.hungarocon.hu/regisztracio/37-hungarocon

 


Szervezők és támogatók

Szervezetek:

TimePass Meetup – Avana Egyesület

Főszervezők:
Ádám Dénes
Varga Zoltán

Kiemelt szervezők:
Fábián-Bussay Ádám
Hollósi Anikó
Monori Krisztina Diána

Szervező partnerek:

Támogatók: