MARVEL: Az eredeti Jean Grey visszatér a képregényekben!

A Marvel Comics bejelentette, hogy az eredeti, felnőtt Jean Grey visszatér ez év decemberében a Phoenix Resurrection (Főnix Feltámadás) című sorozatban.

Mindeközben a 20th Century Fox tovább dolgozik a következő X-Men adaptáción, a Dark Phoenix-en, amely épp azt a legendás sorozatot foga feldolgozni, amelyben Jean Grey-t elemésztette a Főnix ereje, amely a halálához vezetett.

A karakter feltámasztása azért is érdekes, mert korábban többen megvádolták a Marvel Comics-ot azzal, hogy szándékosan aláássa a 20th Century Fox tulajdonában lévő Marvel címek népszerűségét azzal, hogy háttérbe szorítja vagy egyenesen leálltja egyes nagy múltú sorozatok képregény-folyamát (pl. Fantastic Four, valamint az Inhumans vs X-Men sorozat). Ezzel szemben most úgy tűnik, Jean Grey feltámasztása épp a jövőre mozikba kerülő X-Men: Dark Phoenix malmára hajthatja a vizet, amely kizárt, hogy nem fordult volna meg a kiadó fejében akkor, ha tényleg igazak lennének a vádak.

Az új, ötrészes Marvel Legacy sorozatot Matthew Rosenberg írja (Secret Warriors-on és Punisheren dolgozott korábban), és Leinil Yu rajzolja majd. az első szám december 27-én kerül az amerikai boltok polcaira, ugyanekkor lesz online elérhető. Alább megtekinthetitek a borítókat.

 

 

 

 


Forrás: Comicbookmovie.com