Jön a KOZMOSZ második évada!

Az eredetileg a nyolcvanas években sugárzott Kozmoszban Carl Sagan vezette végig a nézőket az univerzumon. Az új változatban már a világhírű asztrofizikus, Neil deGrasse Tyson ismertette meg velünk a világegyetemet 2014-ben. Hatalmas siker lett, ez lett a National Geographic történetének legnézettebb sorozata, világszerte több mint 135 millióan nézték. Négy Emmy-díjjal jutalmazták a sorozatot.
Az új évadot ismét a NatGeo és a Fox sugározza majd 171 országban, 43 nyelven, köztük hazánkban is. 2019-ben láthatjuk majd, természetesen ismét Neil deGrasse Tysonnal.

További ismereterjesztő sorozatok is visszatérnek hamarosan a NatGeo-ra:

Március 25-én este dupla epizóddal debütál a Darren Aronofsky által jegyzett Volt egyszer egy bolygó (One Strange Rock). A sorozat házigazdája Will Smith, aki ismert űrhajósok segítségével egy különleges utazásra invitálja a nézőket a Földön és a világűrben egyaránt.

A hazánkban forgatott Mars – Utunk a vörös bolygóra második évada ősszel lesz látható a csatornán, és 2018 második felében várható az Explorer sorozat új évada is.

A NatGeo másik sikersorozata is folytatást kapott: az Isten nyomában Morgan Freemannel harmadik évadával folytatódik jövőre.