A Bloodlust is ott lesz a Képregényfesztiválon

A Bloodlust vámpír-cyberpunk képregény készítői osztották meg velünk az alábbi hírt:


Terveink szerint a 14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra jelenik meg Bloodlust című magyar szerzői cyberpunk/fantasy képregénysorozatunk legújabb száma, a Seraph című epizód. A történetfolyamunk első nagy fejezetét lezáró képregény ezúttal 32 oldalon jelenik majd meg, ismét wraparound borítóval és current size méretben.

 

Megvásárolható közvetlen a szerzőktől, illetve képregényes rendezvényeken kívül a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c), valamint a geekparadise.hu webshopban.

A tartalomból:

A Bloodlust 4. számában Rachel élete legveszélyesebb küldetésére indul. Mialatt megbízói után kutakodott, rájött az újjászervezett Tisztogatókkal kapcsolatos hazugságokra és kérdőre vonta operátorát, Zero-t. Miután a rejtélyes hacker igazolta a nő sejtéseit, elárulta, hogy az egyetlen kiút mindkettejük számára, ha kiiktatják az őket is megfigyelő Seraph nevű műholdrendszert. Rachel belemegy Zero tervébe és nekiindul, hogy megsemmisítse a Seraph szerverét. A tét nem kicsi: vagy elnyerik a szabadságot vagy a biztos halál vár rájuk.


További inók a Facebook- és weboldalunkon:
https://www.facebook.com/bloodlustcomics/
http://www.bloodlust.hu

Kedvcsináló videó a Seraph című képregényhez:

 


 

További adatok:
Cím: Bloodlust #4 – Seraph
Szerzők: Fábián Péter, Kozmajer Viktor
Kiadó: Szerzői képregény
Ár: 1600 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 32 oldal
Megjelenés: 2018.05.13. (14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál)
ISBN: 978-615-80993-0-1