Zsoldos Péter-díj zsűri

Kedves Barátunk!

 

A Zsoldos Péter-díjat (Magyarország legrégebbi sci-fi irodalmi díját) idén új összetételű zsűri értékeli.

Itt az alkalom, hogy te is részt vehess az ötletelésben, hogy az Avana Egyesület kiket kérjen fel a zsűrizésben való részvételre.

Olyan zsűritagokat keresünk, akik irodalmilag hiteles személyek (tehát nem kifejezetten bloggerek, hanem az irodalomtudományhoz hivatásosan értő vagy napi rendszerességgel irodalommal foglalkozó emberek, vagyis az irodalomhoz fűződő viszonyuk hiteles és kétségbevonhatatlan).

Hogy a zsűri támadhatatlan legyen, ezért a részlehajlás látszatát is kerülni szeretnénk, így elsősorban olyan személyeket keresünk, akik nem köthetők közvetlenül kiadókhoz vagy sci-fi írókhoz, mégis szeretik a sci-fit, otthonosak a sci-fi trendekben, a popkultúrában.

Amennyiben nem ismersz olyan személyt, aki minden feltételt teljesít, az irodalomhoz fűződő professzionális, megkérdőjelezhetetlen viszony feltételének akkor is teljesülnie kell!

Bátran ötletelhet bárki. Aki esetleg a személyhez közvetlen elérést is tud, azt kérjük, hogy írja meg a kapcsolat@avana.hu címre, hogy az Avana Egyesület felvehesse vele a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy részt veszel a küldetésben, amiben közösen alakítjuk ki a Zsoldos Péter-díj zsűrijét.

 

Avana Egyesület