SZAVAZÁS – Melyik a legjobb film a Marvel Filmes Univerzumból?

A Marvel Filmes Univerzum immár tizenegy éve, a 2008-as Vasember filmmel vette kezdetét, és ebben a hónapban elérkezünk ahhoz a részhez, amely az ígéretek szerint lezárja ezt a hosszúra nyúlt időszakot, hogy majd egy teljesen új történetnek teremtse meg az alapot.

Ezalatt a tizenegy év alatt huszonegy filmet mutattak be, a legutóbb a Marvel Kapitány címűt. A Marvel Filmes Univerzumot (angol rövidítéssel MCU) ezeken kívül még bővíti több tévé-sorozat is, amelyek lazább avagy szorosabb kapcsolatban állnak a filmekkel. Ezekre jellemző, hogy míg a sorozatok általában tartalmaznak utalásokat a filmekben történt eseményekre, ez fordítva nincs így és a filmek nem vesznek tudomást a sorozatok eseményeiről.

Az is megérne egy szavazást, hogy szerintetek melyik sorozat sikerült a legjobban, most azonban a Bosszúállók – Végjáték előtt az MCU filmjeiről szavazhattok. Bárki szavazhat, nincs szükség regisztrációra, és egyszerre három filmet jelölhettek meg. A szavazás a Végjáték premier napjáig, április 25. 0 óra 0 percig tart.

 

Melyik film a legjobb a Marvel Filmes Univerzum 11 éves történetében?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...