Lezárult a Monolit-díj közönségszavazása!

Lezárult az első Monolit-díj közönségszavazása. A tavaly megjelent sci-fi novellákra tegnap éjfélig lehetett leadni a szavazatokat.

A szavazatok kiértékelése során azokat a szavazatokat levontuk, amelyekről száz százalékkal bebizonyítható, hogy nem feleltek meg a szavazás tisztaságát biztosító feltételeknek.

A nyertes nevét egyelőre nem áruljuk el nektek, a bejelentésre a 40. HungaroCon rendezvényen, szeptember 5-én este kerül sor. A HungaroCon után természetesen a scifi.hu-n is elolvashatjátok az eredményhirdetésről készült beszámolónkat.

Azonban egy nyertest szeretnénk már most kihirdetni. Kétszemélyes HungaroCon belépőt sorsoltunk ki azok között, akik szavazatukkal erősítették valamelyik művet. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a belépőjegyeket Veres László nyerte! Szívből gratulálunk! Remélem, találkozunk a HungaroConon.

A jövővel kapcsolatban szeretnénk megjegyezni, hogy a 2021-es szavazáson facebook azonosítóval is lehet majd szavazni, így egyszerűbb és gyorsabb lesz a folyamat. Jövőre már regényekre szavazhattok, a 2019-es és 2020-as évben megjelent sci-fi művekre.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

 

AVANA Egyesület