Az Avana Egyesületről

A SCIFI.HU az AVANA Egyesület által üzemeltetett, naprakész, science-fiction témájú irodalmi, filmes, művészeti és tudományos hírekkel szolgáló oldal.

Az AVANA Magyar Tudományos Fantasztikus Művészetért Országos Egyesület egy 1997-ben alakult közhasznú egyesület, melynek célja a magyar tudományos-fantasztikus irodalom és képzőművészetek népszerűsítése. Az egyesület a nevét Avana városáról kapta, mely Zsoldos Péter Távoli tűz című fantasztikus regényében szerepel. Az egyesület több folyóirat kiadásával és pályázatok indításával segíti a tudományos-fantasztikus témájú művészetek fennmaradását.


Légy tagja az AVANA Egyesületnek!

Legyél te is tagja csapatunknak és elmondhatod, hogy munkáddal hozzájárultál a magyar tudományos-fantasztikus művészet népszerűsítéséért!

Mit nyersz vele, ha csatlakozol az Avanához?
Először is, kapsz egy szép tagsági kártyát és egy ajándék számot a Galaktika-folyóiratból. Továbbá automatikusan jár hozzá a VIP-belépő az évente megrendezésre kerülő HungaroConra, Magyarország legnagyobb és legrégebbi sci-fi rendezvényére, amelyet az AVANA és a TimePass Meetup közösen szerveznek.

Tagdíjunk évente 4000 Ft, amelyet teljes egészében az Egyesület fenntartására és a HungaroConra fordítunk, ugyanis egyesületünk non-profit módon működik.

Lehetsz “csendes társ” is, de akkor lemaradsz a havonta megrendezett Avanás sörözésekről, jó hangulatú beszélgetésekről és az éves, 2-3 napos táborozós-szalonnasütős találkozónkról.

Ha azonban szeretnéd aktívan eltölteni a szabadidődet, rengeteg feladat vár rád az egyesületben:

– Ha egy olyan grafomán őrült vagy, mint én, csatlakozhatsz a Scifi.hu híroldalának szerkesztőségéhez cikkíróként.

– Tapasztalattal rendelkezel állami pályázatok terén? Akkor nagy szükségünk van a tudásodra!

– Tehetséges grafikus vagy, de még nem futottál be? Itt a lehetőség! Az Új Galaxis Antológia borítójának megtervezésére grafikus művészeket keresünk, továbbá a kötetek illusztrációihoz is szívesen várunk jelentkezőket.

– Rengeteget olvasol science-fiction könyveket, novellákat, esetleg magad is írsz? Itt a helyed!


Az Egyesületről bővebben a facebook oldalon vagy az Avana.hu oldalon tájékozódhatsz.

 

Az AVANA Egyesület projektjei:

 

 


A SCIFI.HU csapata:

Juhász Roland (R. J. Hendon) – főszerkesztő

Jobbágy Tibor – szerkesztő

Orosz Adél – szerkesztő

Hidy Mátyás – szerkesztő

Letya (Könyvek, ahogy én látom) – szerkesztő

 

Partneroldalak:

Kultcsempész Művek

Letya – Könyvek, ahogy én látom